Monday, 23 April 2012

SET D SHAKLEE - KHAS UTK KECANTIKAN KULIT

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


jom kita baca testimonie ini ( cus menggunakan  Set D - khas utk kecantikan kulit..


  • hehehhe...tq2...1week guna set d mmg kulit xkering...parut jerawat samar2...but still da jerawat lagi...mula2 mkn vit shaklee ni da satu jerawat timbul tang dahi tp sy wt dono je...terus mkn vits shaklee (vita C,B kompleks n E)..atas pandua...n oleh kak cery...arini dtg keja mmber opis tegur kulit nmpk lain sbb parut2 jerawat dh makin samar2...wow so amazing kan....suke suke suke...sy ke teruskan mkn vita shaklee utk kesan yg berterusan....n kulit sy pun xkering...n yg paling best susu sy pun maintain...n bby dpt nyusu smpai kenyang...ESP....huhu..:)...nyway tqvm buat kak cery yg sudi bg support kt sy...See More


    Monday at 3:16pm ·
  • Azlina Mohd Shafie agreed with u zuera..saya pun sama..comsume set B dan Vit E...(gara-gara teruja baca citer kak arnie..hohoho) then bg tau dkt member saya tgh period..dia pelik eh selalu muka saya berjerawat time2 mcm nie..skrg tak plak..even my boss punya PA pun tegur..muka akak nampak makin cerah la...hehhe..anyway..jerawat yg kuar pun segan2 je..kuar sehari peh tu hilang..tak ada scar bagai..i really2 love vit E...
    Yesterday at 9:27am ·

  • Izza Fza setuju dgn semua pngguna set d..lps consume set d 4 ari..ada jerawat nak kluar..keesokan pgnya..trus xde jerawat tu..sakit pon xde..pelik bin ajiab..tp tu la yg fza alami..parut2 luka pun makin pudar..mmg beshh...now da msk bln ke2 pnggunaan...kulit muka pon bersih..sbb jerawat segan nak muncul..hehe..


Vitamin Shaklee yang mana untuk kecantikan kulit?

Vitamin C~membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.


Vitamin E~nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangatmembantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam.


ESP~tambahan untuk menyokong pembentukan kolagen, sekaligus menjadikan kulit lebih anjal, kenyal, gebu dan putih berseri.Remember, protien adalah makanan kepada sel2...


Vitalea~mengandungi 12 vitamin 7 galian yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, formula lengkap dengan zat besi.


B Complex~membantu meninggikan sistem pertahanan badan,membantumengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang.Bila hati tenang, memanglah nampak muda :) B is for Beauty...


Alfalfa~alfalfa sebagai milk booster (menambah dan memekatkan susu),membantu system penghadaman berfungsi dgn baik (mudah lawas),rahsia keintiman wanitamembantu dlm hubungan suami isteri.


Ostematrix~penting dalam pembentukan tulang, sel darah, dan juga membantu dalam pengeluaran susu. Ia juga penting untuk mengelakkan penyakit tulang rapuh (osteoperosis) yang biasa melanda golongan wanita berusia.


Zinc~boleh mengurangkan keguguran rambut dan kelemumur.



credit to azrin


Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:


Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com


No comments :