Wednesday, 18 April 2012

Set untuk si manja anda - Mealshake dan Omega Guard

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 







Mealshake & Omega Guard antara supplement SHAKLEE yang popular untuk anak-anak seawal 1 tahun sehingga 12 tahun. 
MealShake
  • # Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan
  • # Kaya dengan sumber kalsium dan protein
  • # Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat
  • # Pilihan protein soya terbaik anda
OmegaGuard
  • # Penting bagi perkembangan dan fungsi otak
  • # Meningkatkan sistem imunisasi
  • # Menapis segala virus dan bacteria daripada badan.
  • # Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sedari kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan.
TERBAIK dari sumber SEMULAJADI untuk si manja anda ... MESTI pilih! \ o / Semuanya dengan izin Allah. Apa yang penting, konsisten dalam memberikan supplement untuk si manja anda. Berminat mencuba supplement SHAKLEE untuk kebaikan kesihatan serta kecerdasan anak anda?? Sebelum itu, ikuti perkongsian ibu-ibu lain yang sangat happy dengan kesan Omega & mealshake ini...
FB : Iffah Anuar
"Alhamdulillah... saya juga berikannya pada Faheem.. alhamdulillah, travel from Sgr - Cherating- Tgn - Melaka - Sgr...
ke ladang ayah, berpanas hujan..main lumpur..Faheem tidak demam/selesema/muntah2 spt sepupu yg lain.. Alhamdulillah...

Sy juge dah tidak bermusuh dengan matahari :) kalo dulu x boleh kne matahari migrain+rashes..+ demam + sakit2 sendi smp x boleh bgn..syukur.. setelah 1 Yr+ tekun amalkan shaklee"

FB : Beeha Yunos
"Since saya bg anak saya meashakes+omega, mmg dia jarang selsema(kalau tak sebulan sekali sure g pakar kanak2) dan susu mmg abis aje..dan makan pon selera..alhamdulillah..sayur sume makan, dah tak de masalah tak nak makan..and kalau demam atau selsema, 2 hari dah baik..alhamdulillah..akhirnya saya temui supplement yg serasi utk anak saya :)

FB : Rafaliah

" Irfan salah satu contohnya..dulu every mth demam, batuk n selsema pastu siap kena asthma attack. AlhamduLILLAH skang ni sgt better..:-) " 

FB : Azra Balqis Irdina
"bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pon da berisi.."

Untuk pertanyaan atau konsultansi percuma boleh hubungi saya melalui:
Sms/call:017-2549388
Email:ct_nusrat@yahoo.com

No comments :